Γιατί ψάρι ΛΑΜΑΡ;
Το ψάρι ΛΑΜΑΡ παράγεται μέσα σε ένα προστατευμένο θαλάσσιο περιβάλλον, στην ανοικτή θάλασσα, στη νήσο Στρογγύλη.
Το ψάρι ΛΑΜΑΡ παράγεται στη Ρόδο, με αυστηρές προδιαγραφές, με την πιστοποίηση των αρμόδιων ελεγκτικών φορέων.
Το ψάρι ΛΑΜΑΡ είναι πιο φρέσκο από τα φρέσκα, από τη θάλασσα στο πιάτο σας, εντός ωρών.
Επιλέγετε μεταξύ Φαγκριού, Λαβρακίου, Τσιπούρας ή Κρανιού.
Διαθέσιμο στα καλύτερα εστιατόρια και ιχθυοπωλεία του νησιού. Ζητήστε το!