Γιατί ψάρι ιχθυοκαλλιέργειας;
Το ψάρι αποτελεί μία μοναδική σε ποιότητα τροφή, πλούσια σε Ω3-λιπαρά, πρωτεΐνη, μέταλλα και ιχνοστοιχεία που την καθιστούν αντάξια αλλά και ωφελιμότερη του κρέατος.
Αποτελεί βασικό συστατικό της μεσογειακής διατροφής, αλλά και κάθε ισορροπημένου τρόπου ζωής.
Η ιχθυοκαλλιέργεια εξασφαλίζει στον καταναλωτή και τον επιχειρηματία συνεχή πρόσβαση σε φρέσκο ψάρι.
Με συχνή εξαλίευση, παραγωγή κοντά στην κατανάλωση, με αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές παραγωγής, μπορούμε να απολαμβάνουμε συχνά ποιοτικό και οικονομικό, πεντανόστιμο και θρεπτικό,
ψάρι ιχθυοκαλλιέργειας.